Mögel & Fuktskador

Mögel & Fuktskador i Norrköping

Mögel & Fuktskador i Norrköping och Linköping med omnejd

Hos oss kan du få hjälp med allt inom Mögel & Fuktskador. Vi erbjuder även tjänster inom sanering och renovering.

Vi utför en säker asbestsanering som tryggar din hälsa

Trots att asbest är förbjudet har vi hundratal dödsfall varje år

Det är bokstavligt talat livsfarligt att andas in asbestfibrer- och mineraler eftersom de kan orsaka allvarliga lungsjukdomar, exempelvis cancer. Den vanligaste cancerformen pga asbest är mesoteliom. Denna cansersjukdom dödar ungefär hundra personer varje år i Sverige trots att asbest varit totalförbjudet sedan 1982.

Vi hjälper även till vid Rivning!

Säkra din hälsa och miljö - låt oss göra en trygg asbestsanering

Vi på Sundmans Riv & Byggservice hjälper er med sanering av asbest i Norrköping, Linköping med omnejd. När ni anlitar oss hjälper vi er från början till slut och allt från asbestanalys till en färdig asbestsanering. Med högsta fokus på säkerhet för både våra arbetare och personer och miljö runt om.

Vi har tillstånd för att få arbeta med asbest och följer noga det lagar och förordningar som gäller vid just asbestsanering. När vi sanerar och arbetar ser vi till att jobbet blir fackmannamässigt utfört och följer självklart alla lagar och regler.

Välkommen att ta kontakt med oss för att prata om hur vi säkrast ska asbestsanera hos er. Vi tar oss ann uppdrag och arbetar i Norrköping och Linköping med omnejd.